Disseny gràfic i comunicació visual

Imatge triptíc
Imatge llapissos colors per disseny
Imatge llibres maquetació editorial
Imprempta offset

La comunicació gràfica visual és un element clau de qualsevol empresa. De la bona tria de colors, formes, tipografies,..dependrà en gran mesura la imatge que tinguin de nosaltres els nostres clients. És per tant molt adequat fer un treball acurat de cadascun dels elements de la nostra identitat gràfica, així com també la seva possible inclusió en diferents àmbits tan impresos com digitals perquè aquesta tingui sempre una coherència visual corporativa.

Publicitat impresa

Utilitzem diferents tipus de tècniques per fer cartells, flyers, díptic, tríptics, etc..depenent de la finalitat que vulguem aconseguir. Així mateix us assessorem en el format i el tipus d'impressió que més us convé en cada cas, segons qualitat i pressupost.

Altres

També portem a terme altres feines de disseny i maquetació, ja siguin revistes, fulletons, caràtules de CD i DVD, targetes, retoc fotogràfic, creació de fotos panoràmiques... . Ens encarreguem de tot el procés de disseny i gestió per a la impressió.

Treballs disseny gràfic

Treballs disseny gràfic i comunicació visual

Si estàs interessat en rebre més informació o demanar pressupost per un servei disseny gràfic o d'altres no dubtis a demanar-nos pressupost.

Tancar X "Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar el teu navegació, adaptar-se a les teves preferències de publicitat, realitzar tasques analítiques .. etc.
En continuar navegant acceptes la nostra Política de Cookies. més info: aquí"