Vídeo gravació i edició

Gravació i Muntatge

Imatge vídeo gravació
Imatge vídeo edició
Imatge video duplicació DVD
Imatge vídeo càmera HD

Gravem, editem i finalitzem en el format que us convingui més tot tipus de vídeo, des de vídeos gravats en format analògic fins a gravacions en alta definició. També mesclem a partir de preses fetes amb diferents càmeres simultànies, fins a un màxim de 16. També muntem vídeos amb imatges fixes i música de fons pròpia o provinent d'una font externa.

Concerts i esdeveniments en directe

Estem especialitzats en gravacions de concerts, tant de música clàssica com de música moderna, i altres esdeveniments en directe. Per nosaltres és clau que l'enregistrament sonor sigui de la màxima qualitat possible. I és que estem convençuts, i l'experiència ens ho demostra, que un so pobre pot desvirtuar completament un vídeo d'una actuació en directe. Sovint són moments irrepetibles, on res no pot fallar, i especialment el so ha de ser gravat impecablement durant tot l'esdeveniment.

+informació

Duplicació de CD, DVD... a petita i gran escala

Perquè el client no s'hagi de preocupar de res, ens cuidem de tots els processos per tal que el producte final tingui un acabat completament professional i es pugui distribuir correctament. Això inclou el disseny de l'embolcall i del serigrafiat del suport, i les gestions necessàries amb la impremta i l'empresa replicadora. I tant ho podem fer per poques com per moltes unitats. En cas de CD, DVD i Blu-Ray, es poden triar una gran varietat de formats (caixa CD, caixa DVD, cartró...)+ i es pot incloure un llibret al seu interior (per posar-hi fotos, lletres de cançons...).

Tipus de vídeos

Gravació i edició de vídeo

Si estàs interessat en rebre més informació o demanar pressupost per un servei de gravació i edició de vídeo o d'altres no dubtis a demanar-nos pressupost.

Tancar X "Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar el teu navegació, adaptar-se a les teves preferències de publicitat, realitzar tasques analítiques .. etc.
En continuar navegant acceptes la nostra Política de Cookies. més info: aquí"